duminică, 23 ianuarie 2011

Perfect enemy

Adresa => http://perfectenemy.forumgratuit.ro/forum

Titlu: Ar veni tradus "Inamic perfect", dar cum nu exista un inamic perfect, nu va exista un forum perfect. Cred ca  admin-ul principal vrea sa ne demonstreze, ca oricat de mult am vrea un forum perfect din toate punctele de vedere - grafica, meniu si restul - nu putem sa il avem.
Nota e 10
Pentru grafica forumul si cat de originala ati facut-o: In afara de negrul din interiorul forumului si scrisului alb, restul e cu totul modificat. Albastrul acela se atenuaza perfect cu tot continutul forumului, iar pozele de la cine e online si banner, au o grafica exceptionala. Se pare ca pozele se axeaza mai mult pe elementele naturii, in afara de sabloane, totul se axeaza pe elementele naturii, cea ce cam strica putin armonia forumului, dar e mai luminos ^.^
Nota e 7,50
Reguli si respectarea lor: Se apre ca regulile se respecta, fiindca sunt usoare, dar vad ca cineva a incalcat o regula si i-a fost scazut din warm. Asta e.
Descrierea forumului: "Aici va puteti distra in voie si sa scrieti compuneri" aceasta e descrierea ce am gasito
Nota e 7
N.B.: Are 86 de membri - bravo - trei administratori, doi moderatori globali, un moderator pe sectiunea Anime fiction, un grafician si zero premianti ca le e lene sa se inscrie in concursuri.
Total: 10+7,50+7= 8,1(6)
E un forum bun, ce merita sa concurezi pe el. 
Aprobare administratoarei principale, Nywa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu